Productomschrijving

Epifanes Mono-Urethane is een hoogglanzende en slijtvaste één component jachtlak. De lak heeft een hoge dek- en kleurkracht en een lang kleur- en glansbehoud. Daarnaast heeft de lak een zeer goede buitenduurzaamheid en is het weer- en waterbestendig. 

  • Slijtvast
  • Hoge dek- en kleurkracht
  • Lang kleur- en glansbehoud
  • Weerbestendig
  • Waterbestendig

Toepassing

Epifanes Mono-Urethane kan worden toegepast op hout, staal, aluminium en polyester. De lak kan zowel binnen als buiten boven de waterlijn worden toegepast, in combinatie met een geschikte primer. Daarnaast is het geschikt voor onderhoud van bestaande ééncomponent aflakken. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Breng indien nodig eerst een geschikte primer aan. Roer de Mono-Urethane goed door voor gebruik. Breng de lak vervolgens in dunne, gelijkmatige lagen aan. Indien gewenst kunnen er meerdere lagen worden aangebracht. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Epifanes Mono-Urethane

Hoogglanzende en slijtvaste één component jachtlak.
Fabrikant:
*
€40.20
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.