Productomschrijving

Op zoek naar een kant-en-klare lijm voor glasweefsel of glasvlies? Dan is Flocx Glasweefsellijm geschikt voor jou. De lijm is geschikt voor normaal absorberende ondergronden en is makkelijk in gebruik. Doordat de lijm goed corrigeerbaar is, is deze makkelijk te gebruiken voor doe-het-zelvers en professionals.

  • Kant-en-klaar
  • Voor glasweefsel en glasvlies
  • Goed corrigeerbaar

Toepassing

Flocx Glasweefsellijm kan worden toegepast op wanden. Het is geschikt voor glasvliesbehang en glasweefselbehang.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Roer de lijm voor gebruik goed door. Sterk zuigende ondergronden eerst behandelen met een voorstrijk. Breng de lijm aan met een vachtroller op blokkwast. Volg altijd de verwerkingsvoorschriften van de behangfabrikant op.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Flocx Glasweefsellijm

Kant-en-klare lijm voor glasweefsel en glasvlies.
Fabrikant:
*
€16.94
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.