Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Op zoek naar een kant-en-klare lijm voor behangpapier of vliesbehang? Dan is Flocx Universele Kant En Klare Behanglijm geschikt voor jou. De lijm heeft een hoge kleefkracht en is makkelijk in gebruik. Doordat de lijm goed corrigeerbaar is, is deze makkelijk te gebruiken voor doe-het-zelvers en professionals.

  • Kant-en-klaar
  • Voor behangpapier en vliesbehang
  • Goed corrigeerbaar

Toepassing

Flocx Universele Behanglijm kan worden toegepast op muren. Het is geschikt voor verschillende soorten behang, zoals vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droof, stof- en vetvrij is. Indien nodig een zuigende ondergrond eerst behandelen met voorstrijk. 

Bedrukt papier en papier met vliesrug: De muur gelijkmatig inlijmen met een rol met middellange vezel of een behangborstel. Na aanbrengen behang overtollige lijm afnemen met een vochtige spons.

Bedrukt behangpapier, vinylpapier en speciaal papier met papieren achterkant: Inlijmen op de traditionele manier op de achterkant en laten intrekken. Overtollige lijm onmiddellijk verwijderen met een vochtige spons (behalve in geval van textielbehang).

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Flocx Universele Behanglijm

Universeel toepasbare behanglijm geschikt voor verschillende soorten behang, zoals vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.
Fabrikant:
*
Vanaf:
€15.10
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.