Productomschrijving

Glidden Aqua Finish Satin is een watergedragen zijdeglans aflak voor binnen. De lak is makkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloei. Glidden Aqua Finish Satin kan worden toegepast als voor- en aflak voor hout-, metaal en kunststof welke voorzien zijn van een geschikte grondverf of bestaande intacte afwerking.

  • Uitstekende vloeiing
  • Lange opentijd
  • Niet vergelend
  • Snelle droging
  • Goed verspuitbaar

Toepassing

Glidden Aqua Finish Satin kan worden toegepast als voor- en aflak voor hout, metaal en kunststof die voorzien zijn van een geschikte grondverf of bestaande intacte afwerking. De lak is niet bestand tegen langdurige vochtbelasting, daarom ongeschikt voor horizontale delen buiten. De lak kan worden verwerkt met een verfroller, verfkwast of luchtspuit.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Schuur de ondegrond lichtjes op. Vervolgens kun je Glidden Aqua Finish Satin aanbrengen. Eventueel naar wens meerdere lagen aanbrengen.

Glidden Aqua Uniprimer

Watergedragen zijdeglans aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaat.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€60.50
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.