Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Hammerite Metaallak Aluminium is een decoratieve, roestwerende metaallak voor alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Je kunt het zonder primer of grondverf direct over roest aanbrengen. Je hoeft dus niet urenlang te schuren of te ontroesten want Hammerite Metaallak hecht uitstekend. Het stopt het roestproces en geeft maar liefst 8 jaar roestbescherming. Hammerite Metaallak is waterafstotend en weerbestendig waardoor je het goed kunt gebruiken voor de bescherming van allerlei metalen objecten buiten. Hammerite Metaallak is in diverse kleuren leverbaar en is UV-bestendig waardoor het metaal langdurig verfraait.

  • Direct over roest
  • Uitstekende hechting
  • 8 jaar roestbescherming
  • UV-bestendig
  • Waterafstotend

Toepassing

Hammerite Metaallak Aluminium kan worden toegepast op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Het kan direct over roest worden aangebracht.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen. Laat de spuitbus ongeveer 2 uur op kamertemperatuur komen. Schud de spuitbus minimaal 3 minuten goed door. Vervolgens kan de Metaallak worden aangebracht in dunne, gelijkmatige lagen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Hammerite Aluminium

Decoratieve, roestwerende metaallak voor alle soorten (roestig en beschadigd) metaal.
Fabrikant:
€23.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.