Productomschrijving

Hammerite Metaalontvetter is de ideale voorbehandeling bij het schilderen van metalen voorwerpen. Deze ontvetter verwijdert stof, vet en vuil van kale of geschilderde metalen oppervlakten en verbetert de hechting van verf. De Hammerite Metaalontvetter is veilig voor bestaande verflagen en voorkomt de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal en wordt geleverd in een handige spuitflacon.

  • Reinigt en ontvet grondig
  • Tast bestaande verflagen niet aan
  • Klaar voor gebruik
  • Verbetert de hechting van verf
  • Voorkomt vliegroest op kaal metaal

Toepassing

Hammerite Metaalontvetter kan worden toegepast als ontvetter voor metaal en als voorbereiding voor het verven. Het is geschikt voor bijv. hekken, de garagedeur, een stalen trap, de bbq, radiator, tuinmeubelen en trappen.

Tips voor het aanbrengen

Draag handschoenen en dek de niet te behandelen oppervlaktes goed af. Schud de fles goed voor gebruik. Breng de Ontvetter aan en veeg het schoon met een vochtige doek of spons. Was het daarna af met een schone doek of spons en water zodat er geen resten metaalontvetter achterblijven. Maak vervolgens het oppervlak goed droog. Laat het oppervlak goed drogen voordat je gaat schilderen. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Hammerite Metaalontvetter

De ideale voorbehandeling bij het schilderen van metalen voorwerpen.
Fabrikant:
€15.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.