Productomschrijving

Hermadix Bangkirai Olie is een natuurlijke olie die speciaal ontwikkeld voor bangkirai en andere hardhoutsoorten. De bijzondere samenstelling op basis van speciale oliën zorgt voor een goede indringing en verankering; bladderen is uitgesloten. Het natuurlijk karakter en de kleur van het hout blijft behouden. De olie is op waterbasis, dus het is minder milieubelastend. Na droging geeft de Bangkirai Olie een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. 

  • Duurzame bescherming
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Snel droog
  • Geen nare verflucht

Toepassing

Hermadix Bangkirai Olie is speciaal ontwikkeld voor bangkirai en andere hardhoutsoorten. 

Tips voor het aanbrengen

Laat het hout goed drogen en zorg ervoor dat het schoon, stof- en vetvrij is. Verwijder vuil en aangroei door het zo goed mogelijk te reinigen. Breng vervolgens 2 tot 3 ruime, volle lagen Bangkirai Olie aan met een kwast. Laat het goed drogen. Voor onderhoud is slechts één laag voldoende. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Hermadix Bangkirai Olie

Olie speciaal ontwikkeld voor bangkirai en andere hardhoutsoorten.
Fabrikant:
€42.43
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.