Productomschrijving

Histor One Mat Alkyd is een matte, zeer dekkende alkydverf, geschikt voor binnen en buiten houtwerk. Het kan onder andere worden aangebracht op houten deuren, kozijnen en trappen. De lak is extra dekkend, heeft een goede vloeiing en is kras- en slijtvast. 

  • Extra dekkend
  • Kras- en slijtvast
  • Goede vloeiing
  • Geurarm
  • Resistent tegen vet, vuil en reinigingsmiddelen
  • Vergeelt niet bij wittinten en lichte kleuren

Toepassing

Histor One Mat Alkyd kan worden toegepast op binnen en buiten houtwerk, zoals: deuren, kozijnen en trappen. Wij adviseren om de lak aan te brengen met een verfkwast of verfrolelr.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Behandel het oppervlak eerst met een geschikte grondverf of primer, voor een extra goede hechting. Schuur deze laag lichtjes op en breng vervolgens de lakverf aan.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Histor One Mat Alkyd

Matte, zeer dekkende alkydverf voor zowel binnen als buiten.
Fabrikant:
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€39.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.