Productomschrijving

Onbewerkte muren hebben vaak een zuigende werking. Steenachtige ondergronden, zoals gips, beton en pleisterwerk, hebben daarbij nog een onregelmatige zuigkracht ook. Daarom is het verstandig om zo’n muur voor te behandelen. Histor Perfect Base Dekkende Muur Voorstrijk zorgt voor een strakker eindresultaat, zonder kleurverschil of vlekken. De beste dekking voor donkere en intense kleuren.

  • Zorgt ervoor dat de muurverflaag uitstekend dekt
  • Heft onregelmatige zuiging op
  • Fixeert enigszins poederende lagen
  • Overschilderbaar met alle muurverven

Toepassing

Histor Perfect Base Dekkende Muurvoorstrijk kan worden toegepast op verschillende steenachtige ondergronden, zoals gips, beton en pleisterwerk. Wij adviseren om een kwast te gebruiken voor de kleine delen. Voor de grotere oppervlaktes kun je een vachtroller gebruiken.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Roer de voorstrijk goed door voordat je begint. Breng vervolgens de voorstrijk aan.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Histor Perfect Base Dekkende Muurvoorstrijk

Voorstrijk voor ondergronden met een zuigende werking.
Fabrikant:
*
*
€23.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.