Productomschrijving

Histor Perfect Base Schimmelbestendige Muurverf is een goed dekkende muurverf die schimmels geen kans geeft. Naast dat de verf schimmelbesendig is, is deze verf ook nog reinigbaar. Hierdoor is de muurverf zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken.

  • Schimmelbestendig
  • Reinigbaar
  • Goede dekking
  • Mat

Toepassing

Histor Perfect Base Schimmelbestendige Muurverf is geschikt voor steenachtige ondergronden, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Daarnaast is het ook geschikt voor gips, gipskarton en boardplaten.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen. Plak de niet te behandelen oppervlaktes af met een schilderstape. Indien de ondergrond een zuigende werking heeft, moet deze eerst worden voorbehandeld met een voorstrijkmiddel. Vervolgens kan de muurverf worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Histor Perfect Base Schimmelbestendige muurverf

Een reinigbare muurverf die schimmels geen kans geeft.
Fabrikant:
*
€35.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.