Productomschrijving

Histor Perfect Base Snelgrond is een sneldrogende grondverf, die geschikt is voor binnen en buiten. De verf is op basis van alkydhars. De verf hecht goed op kaal hout en intacte oude verflagen en heeft een hoge dekkracht.

  • Sneldrogend: overschilderbaar na 4 uur
  • Hecht goed op kaal hout en intacte oude verflagen
  • Hoge dekkracht
  • Goede kantendekking
  • Vochtregulerend
  • Te verdunnen met terpentine

Toepassing

Histor Perfect Base Snelgrond kan worden toegepast op nieuw hout en oude intacte verflagen. Het  is ook geschikt voor het overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf en voor het  overgronden van kunststof. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen. Afhankelijk van de ondergrond eerst goed schuren. Vervolgens kan de Snelgrond worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Histor Perfect Base Snelgrond

Super sneldrogende grondverf voor de snelle buitenschilder.
Fabrikant:
*
€17.48
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.