Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

De Supergrondverf van Histor heet niet voor niets zo: het is een grondverf die supergoed dekt en zorgt voor een goede hechting van de laklaag. Deze grondverf is vochtregulerend, dus ook heel geschikt voor buiten. Voor alle alkydverven van Histor vormt onze Super Grondverf de perfecte basis voor het mooiste resultaat. Wil jij je schilderklus super professioneel aanpakken? Meng dan de grondverf in de kleur van de eindlaag of net een tint lichter voor een nóg betere dekking.

  • Blijft mat na reinigen
  • Vlekken trekken niet in
  • Mat
  • Optimale dekking
  • Geurarm
  • Oplosmiddelvrij

Toepassing

Histor Perfect Base Supergrondverf is toe te passen op verschillende, steenachtige ondergronden, zoals: pleisterwerk, metselwerk, beton, gips, gipskarton en boardplaten. Het kan ook gebruikt worden voor het overschilderen van oude muurverflagen. Het is aan te brengen met een verfkwast of verfroller. Voor kleine oppervlaktes adviseren wij om een verfkwast te gebruiken. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Controleer of de ondergrond een zuigende werking heeft. Dit kun je doen door wat water op de ondergrond te sprayen of door het te bevochtigen met een spons. Wordt de ondergrond direct (donker)grijs? Dan heeft de ondergrond een zuigende werking en dien je deze eerst te behandelen met voorstrijk. Vervolgens kun je de grondverf aanbrengen,

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521-513056

Histor Perfect Base Supergrondverf

Goed dekkende grondverf die zorgt voor een goede hechting van de laklaag. Geschikt voor binnen én buiten.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€16.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.