Productomschrijving

In een huis moet geleefd kunnen worden, daarom is het belangrijk dat je interieur tegen een stootje kan. De hoogglans Houtlak van Histor Perfect Finish is kras- en slijtvast, waardoor je je over beschadigingen geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm. Laat je kozijnen, deuren en meubels stralen met de hoogglans houtlak.

  • Zeer kras- en slijtvast
  • Extra dekkend
  • Sneldrogend
  • Geurarm

Toepassing

Histor Perfect Finish Houtlak is toe te passen op hout, metaal en kunststof. Het is aan te brengen met een verfroller en verfkwast.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Vul eventuele gaatjes en scheuren op met een vulmiddel. Een houten ondergrond eerst licht opschuren en kale plekjes behandelen met en grondverf. Vervolgens kan de houtlak worden aangebracht. Metaal en kunststof voor het aanbrengen van de houtlak ook eerst goed opschuren. Daarna kan de ondergrond afgelakt worden.

Wij adviseren om minimaal 2 lagen Histor Perfect Finish Houtlak aan te brengen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Histor Perfect Finish Houtlak Hoogglans

Hoogglans, kras- en slijtvaste lakverf voor het aflakken van binnen hout, metaal en kunststof.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€18.98
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.