Productomschrijving

Hydrant Jachtlak is een luchtdrogende blanke vernis die speciaal is ontwikkeld voor het blank afwerken van vrijwel elke houtsoort. Door de specifieke samenstelling van de polyurethaan versterkte alkydhars combinatie is een hoge mechanische belastbaarheid gecombineerd met een zeer makkelijke verwerking en een uitstekende vloeiing.

  • Bolle hoogglans
  • Goede vulling
  • Geschikt voor gebruik boven de waterlijn bij zowel zoet als zout water
  • Goede mechanische belastbaarheid
  • Ook voor plaatsen waar gelopen wordt, zoals gangboord of bovendek

Toepassing

Hydrant Jachtlak kan worden toegepast op alle houtsoorten. Het is zeer geschikt voor gebruik boven de waterlijn bij zowel zoet als zout water. Door de goede mechanische belastbaarheid is ook het inzetten op plaatsen waar gelopen wordt, zoals een gangboord of bovendek, mogelijk.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Schuur het hout op en verwijder eventuele loszittende delen. Vervolgensk un je de Jachtlak aanbrengen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Hydrant Jachtlak

Een duurzame luchtdrogende vernis voor alle houtsoorten. Zeer geschikt voor gebruik boven de waterlijn in zoet of zout water.
Fabrikant:
*
*
€11.39
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.