Productomschrijving

Jotun Demidekk Details is een watergedragen buitenverf met uitstekend kleurbehoud en lange onderhoudsintervallen. Deze versie van Demidekk is geschikt voor houtwerken zoals ramen, deuren, kozijnen, dakgoten en andere buitendetails. Jotun Demidekk Details bevat film conserveringsmiddelen die schimmels 
probeert tegen te gaan en is zelfreinigend.

  • Zeer langdurig kleur- en glansbehoud
  • Zelfreinigend
  • Buitengewoon goede hechting
  • Waterdampdoorlatend
  • UV-bestendig
  • Bestand tegen weersinvloeden
  • Watergedragen, dus minder milieubelastend

Toepassing

Jotun Demidekk Details kan worden toegepast op zowel nieuw als reeds behandeld houtwerk, Het is geschikt voor o.a. ramen, deuren, kozijnen, dakgoten en andere buitendetails. Nieuw houtwerk moet eerst behandeld worden met een geschikt primersysteem. Vervolgens kan Jotun Demidekk Details worden aangebracht. Breng meerdere lagen aan voor het beste en mooiste resultaat.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Jotun Demidekk Details

Watergedragen buitenverf met uitstekend kleurbehoud en lange onderhoudsintervallen.
Fabrikant:
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€71.80
€43.08
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.