Productomschrijving

Jotun Demidekk Terrasfix is een reiniginsmiddel voor houten meubels, terrasvloeren en vlonders. Het is een uitermate effectief middel dat uw terras of tuinmeubels weer tot leven brengt. Het is een 3 in 1 middel dat zorgt voor verwijdering van vuil, reiniging en het bleken van uw terras of tuinmeubels.

  • Reinigt vervuilde houten onderdelen
  • Ontkleurt vergrijsde oppervlakten
  • Bleekt houten onderdelen

Toepassing

Jotun Demidekk Terrasfix kan worden toegepast op houten meubels, terrasvloeren en vlonders.

Tips voor het aanbrengen

Bevochtig het hout met koud water. Giet de Terrasfix in een geschikte emmer of bak voor het aanbrengen met een verfroller of verfkwast. Verdeel het product daarna gelijkmatig over het hout en laat het inwerken voor 15-20 minuten. Zorg dat alles vochtig blijft door het toepassen van meer Demidekk Terrasfix indien nodig. Gebruik een borstel en schrob het hout en verwijder los vuil, schimmel, enz.  Spoel het oppervlak vervolgens goed met schoon water. Gebruik een tuinslang en niet een hogedrukreiniger.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Jotun Demidekk Terrasfix

Reinigingsmiddel voor houten meubels, terrasvloeren en vlonders.
Fabrikant:
€39.40
€23.64
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.