Productomschrijving

Jotun Kvist OG Sperregrunning is een watergedragen witte isolerende hechtprimer gebaseerd op epoxyhars. Het heeft een goede hechting op ongeglazuurde tegels, plastic, MDF en metaal en noesten. Tevens is de primer geschikt voor isolatie van roet, nicotine en droge vochtkringen op muren en plafonds. Ook is het toepasbaar op houtsoorten welke inhoudsstoffen bevatten.

  • Eenvoudig te verwerken
  • Laat zich gemakkelijk schuren
  • Zakt nagenoeg niet uit
  • Heeft een goede isolatie tegen doorslaan
  • Heeft een goede hechting op diverse ondergronden

Toepassing

Jotun Kvist OG Sperregrunning heeft een goede hechting op ongeglazuurde tegels, plastic, MDF en metaal en noesten. Tevens is de primer geschikt voor isolatie van roet, nicotine en droge vochtkringen op muren en plafonds. Ook is het toepasbaar op houtsoorten welke inhoudsstoffen bevatten.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. De primer is direct klaar voor gebruik. Wij adviseren om twee lagen aan te brengen. Het kan overschilderd worden met alle lakken, beitsen en muurverven van Jotun.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Jotun Kvist - OG Sperregrunning

Watergedragen witte isolerende hechtprimer gebaseerd op epoxyhars.
Fabrikant:
*
€37.95
€22.77
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.