Productomschrijving

Jotun Treolje is een olie voor geïmpregneerd houtwerk buiten. De olie gaat vergrijzing en barstvorming van het hout tegen en dringt goed in de ondergrond. Treolje is geschikt voor vacuüm of onder druk geïmpregneerd hout zoals bijvoorbeeld terrasvloeren, schuttingen of tuinmeubelen. Tevens is het uitermate geschikt voor het behandelen van 
niet-maatvaste houten onderdelen zoals gevelbekledingen.

  • Kan ook op hardhout
  • Weerbestendig
  • Gaat vergrijzing en barstvorming van het hout tegen en dringt goed in de ondergrond
  • Eenvoudig in onderhoud

Toepassing

Treolje is geschikt voor vacuüm of onder druk geïmpregneerd hout zoals bijvoorbeeld terrasvloeren, schuttingen of tuinmeubelen. Tevens is het uitermate geschikt voor het behandelen van 
niet-maatvaste houten onderdelen zoals gevelbekledingen.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele schimmels, algen en mos. Vervolgens kun je de olie aanbrengen. De olie moet in de ondergrond dringen, er mag geen filmvorming optreden en overtollige olie moet verwijderd worden met een doek. Kopse kanten van het hout extra goed behandelen. Behandel poreuze en zuigende ondergronden met twee lagen Treolje, breng het nat-in-nat aan.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Jotun Treolje

Transparantie olie op terpentine basis voor het beschermen van geïmpregneerd houtwerk buiten.
Fabrikant:

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€131.06
€78.63
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.