Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Kleur van het jaar 2024

Kleur van het jaar 2024

De Sigma en Histor Kleur van het jaar 2024 is Limitless. De warme honingbeige tint van Limitless weerspiegelt de veranderende voorkeur van klanten voor zachtere, lichtere kleuren. Het heeft zowel de kracht van een primaire kleur als de subtiliteit van een neutrale kleur en neemt de plaats in van de koele neutrale tinten die de afgelopen jaren veel zijn gebruikt.

Donna Taylor, een vooraanstaande kleurexpert bij Sigma, stelt: "De keuze voor Limitless als kleur van het jaar 2024 bevestigt de opkomst van warme neutrale kleuren voor het komende jaar."

Vanwege zijn vermogen om zowel met warme als koele kleuren te harmoniëren is deze kleur ideaal als interieurkleur op alle vier de muren, als accentmuur, op sierlijsten en kasten. Maar ook op onconventionele plekken, zoals plafonds, abstracte of geometrische vormen en binnendeuren kan het een unieke en trendy uitstraling creëren.
 
Donna Taylor vat het samen: "Zie Limitless als een frisse en energieke kijk op een neutrale kleur. Of het nu fungeert als hoofdkleur in een kamer of als verfrissend contrast bij warme of koele tinten, Limitless biedt een breed scala aan mogelijkheden." 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.