Productomschrijving

Koopmans Acrylmat Super Satin is een duurzame, zeer goed dekkende, zijdeglans muurverf voor binnen én buiten. De verf is zeer goed reinigbaar, waardoor hij ideaal is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of de keuken. Koopmans Acrylmat Supe Satin heeft een zeer goede dekking en kan ook worden aangebracht met een verfspuit. Zelfs dan is hij vaak al in één laag dekkend. 

  • Extra dekkend
  • Goed reinigbaar
  • Onverzeepbaar
  • Was- en schrobvast
  • Weerbestendig
  • Niet vergelend

Toepassing

Koopmans Acrylmat Super is geschikt voor het schilderen van wanden, plafonds, beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, glasweefsel en behang. Daarnaast is de muurverf uitstekend toepasbaar in vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer.

Tips voor het aanbrengen

Koopmans Acrylmat Super kan worden aangebracht met een verfkwast, verfroller of met een verfspuit. Maak voordat je begint met verven het oppervlak stofvrij en reinig het eventueel met een reiniger. Vervolgens kan de muurverf worden aangebracht met een verfkwast, verfroller of verfspuit. Laat de verf tussen de eerste en tweede laag ongeveer 2,5-3 uur goed drogen. Voor verdere tips of adviezen over dit product, kunt u bellen naar: 0521 - 513056.

 

Koopmans Acrylmat Super Satin

Koopmans Acrylmat Super Satin is een duurzame, zeer dekkende, zijdeglans muurverf voor binnen én buiten.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€21.50
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.