Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Bangkirai Olie is een beschermend product om teak en hardhouten tuinmeubels en -vlonders te onderhouden en opnieuw kleur te geven. Koopmans Bangkirai Olie geeft het hout weer haar bruine kleur. Het trekt in het hout om het te voeden, na een bepaalde tijd wordt het hout weer schraal door de zon en weersomstandigheden en is het tijd voor een nieuwe behandeling. Vaak wordt dit gedaan aan het begin van het buitenseizoen. Koopmans Bangkirai Olie is op basis van lijnolie, waardoor het beter voor het milieu is.

  • Beschermt tegen vocht en vergrijzing
  • Voedt het hout
  • Impregnerend
  • Waterafstotend
  • Voor teakhout

Toepassing

Koopmans Bangkirai Olie kan worden toegepast op vooral hardhouten meubelen en vlonders in de tuin. 

Tips voor het aanbrengen

Koopmans Bangkirai Olie kan worden aangebracht met een verfkwast. Breng op nieuw hout minimaal 2 lagen Bangkirai Olie aan. Voor bestaand hout dienen eerst alle oude beits- of laklagen verwijderd te worden totdat er een blank out is verkregen. Vervolgens kun je dit behandelen als nieuw hout. Zachte houtsoorten hebben minimaal 2 of 3 lagen Bangkirai Olie nodig.

Breng de olie ruim aan met een kwast en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Vervolgens kun je het behandelde oppervlak droog wrijven met een doek om de overtollige olie te verwijderen. 

Extra tip: herhaal de behandeling 2 keer er jaar voor een optimaal resultaat.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Koopmans Bangkirai Olie

Koopmans Bangkirai Olie is een beschermend product om teak en hardhouten tuinmeubels en -vlonders te onderhouden en opnieuw kleur te geven.
Fabrikant:
€19.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.