Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Bielzenzwart geeft bescherming aan bielzen of ander ruw hout, welke langdurig in contact staan met de grond. Het is op basis van teervrije bitumen voor het snel en eenvoudig afwerken van diverse materialen. Koopmans Bielzenzwart is een veelzijdig toe te passen product voor diverse houtenn objecten in de tuin, zoals bloembakken, funderingsblaken van schuren en tuinhuizen of de binnenkant van de regenton. Het heeft een zijdeglans glansgraad en is overschilderbaar na ca. 4 uur.

  • Op basis van teervrije bitumen
  • Snel drogend
  • Waterafstotend
  • Gifvrij, brand niet op de huid of op planten

Toepassing

Koopmans Bielzenzwart kan worden toegepast op bijvoorbeeld: bielzen en ruw tuinhout wat in contact staat met de grond, de achterzijde van schoeiingen en grondkeringen, funderingsbalken van schuren en tuinhuizen of op de binnenzijde van een regenton. Wij adviseren om Koopmans Bielzenzwart aan te brengen met een (blok)kwast of bokkepoot. Bielzenzwart is niet UV-bestendig, dus breng het niet aan op hout wat bloot wordt gesteld aan UV straling.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droof, stof- en vetvrij is. Nieuw hout kan direct worden afgewerkt met 2 lagen Bielzenzwart. Bestaand hout dient zand en grond vrij te zijn. Vervolgens kan dit afgewerkt worden met 1 of 2 laagen Bielzenzwart. Reeds met Bielzenzwart behandelde ondergronden hebben aan 1 laag voldoende. 

Let op: Koopmans Bielzenzwart is niet geschikt voor tuinhout waarop men kan zitten. Voor UV belastende ondergronden kan beter een lijnoliehoudend product worden toegepast.

Voor verdere tips of adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Koopmans Bielzenzwart

Koopmans Bielzenzwart geeft bescherming aan bielzen of ander ruw hout.
Fabrikant:
*
Vanaf:
€13.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.