Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Black Varnish is een beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen. Het is zeer geschikt voor het snel en eenvoudig afwerken van (verzinkt) staal, wat beschermd dient te worden. Het beschermd onder andere tegen pekel, zouten en zuren op bijvoorbeeld het chassis van auto's, onderkanten van aanhangers, caravans en stalen funderingen. De stalen objecten dienen niet of nauwelijks in direct zonlicht te komen staan, de UV straling breekt het product namelijk sneller af. Black Varnish heeft een zijdeglans glansgraad en is overschilderbaar na ca. 4 uur.

  • Rechtstreeks aan te brengen op (verzinkt) staal
  • Snel drogend
  • Omgevingsvriendelijk: brand niet op de huid of op planten

Toepassing

Koopmans Black Varnish kan onder andere worden toegepast op: staal wat beschermd moet worden tegen zuren en zouten, bescherming van stalen chassis van (vracht)auto's, bescherming van de onderzijde van caravans en aanhangers en als bescherming voor stalen (funderings)balken.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Nieuw staal kan worden afgewerkt met 2 lagen onverdunde Black Varnish. Bestaand staal kan worden afgewerkt met 1 of 2 lagen Black Varnish. Reeds met Black Varnish behandeld staal wat nog in goede staat verkeerd, heeft aan 1 laag Black Varnish voldoende. 

Let op: Niet geschikt voor de afwerking van delen waarop men kan zitten. Black Varnish is niet UV bestendig, en verbrand of vergrijst door direct zonlicht en UV inwerking. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Koopmans Black Varnish

Koopmans Black Varnish is een beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen. Voor het snel en eenvoudig afwerken van (verzinkt) staal wat beschermd dient te worden.
Fabrikant:
*
€14.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.