Productomschrijving

Koopmans Ecoleum is een milieuvriendelijk en zeer sterk impregnerende, transparante kleurbeits. De beits bevat een hoog aandeel aan lijnolie. Koopmans Ecoleum is uitermate geschikt voor de afwerking en bescherming van zachte houtsoorten, zoals grenen- en vurenhout. Doordat de beits een sterk impregnerend vermogen heeft, is het eenvoudig toe te passen op ruw en ongeschaafd hout in de tuin, zoals: schuttingen, pergola's, blokhutten, ruwe rabatdelen en andere houten constructies in en om de tuin.

  • Sterk imprengerend op basis van lijnolie
  • Schuren is niet noodzakelijk
  • Verweerd geïmpregneerd tuinhout
  • Uitmuntende buitenduurzaamheid
  • Milieuvriendelijke houtbescherming
  • In één laag klaar

Toepassing

Koopmans Ecoleum is geschikt voor buitenhout, zoals: schuttingen, pergola's, blokhutten en andere houten constructies in en om de tuin. Éen laag Ecoleum is voldoende.

Tips voor het aanbrengen

Koopmans Ecoleum is aan te brengen met een verfkwast of verfroller. De beits is overschilderbaar naar circa 12 uur. Het schuren van het hout is niet per sé noodzakelijk.

Meer tips of advies nodig over dit product? Bel naar: 0521 - 513056

Koopmans Ecoleum

Koopmans Ecoleum is een sterk impregnerend beschermingsmiddel voor onbehandeld, goed gedroogd ruw, fijn bezaagd en verweerd hout.
Fabrikant:
*
*
€28.29
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak & Behang

Welkom in de webshop van De Vos-Verf. U vindt bij ons een breed assortiment producten voor zowel de professional als de doe-het-zelver op het gebied van verf, behang, glasvlies, auto- en industrielakken, bootlakken en kunstschildermaterialen. Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op.