Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Goudbronsverf is geschikt voor het verfraaien van bijvoorbeeld een ijzeren deurrooster, een tuinhek, tuinornamenten of windijzers. Je geeft ze snel een nieuwe, gouden look met de Goudbronsverf. Het is een effectlak die binnen en buiten toe te passen is. Hij heeft een goede dekking en geeft een prachtig hoogglanzend Goudbrons effect. Koopmans Goudbronsverf heeft een hoogglans glansgraad en is overschilderbaar na ca. 48 uur.

  • Goudbronseffect
  • Voor binnen en buiten
  • Goede dekking


Toepassing

Koopmans Goudbronsverf is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het kan gebruikt worden op verschillende metalen en houten voorwerpen. 

Tips voor het aanbrengen

Voordat je de Koopmans Goudbronsverf aanbrengt, dient de ondergrond schoon, droog en vetvrij te zijn. De verf kan worden aangebracht met een verfkwast en een verfroller. Voor verdere tips en adviezen kunt u bellen naar: 0521 - 513056.

Koopmans Goudbronsverf

Koopmans Goudbronsverf is een effectlak voor het behandelen van diverse voorwerpen van metaal en hout voor binnen en buiten.
Fabrikant:
*
€36.19
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.