Productomschrijving

Koopmand Grondverf is een universele grondverf, welke zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het is perfect voor het gronden van kaal hout, of voor het overgronden van (voor)behandeld hout, metaal, kunststof en bestaand schilderwerk. De grondverf heeft een perfecte vloei, is eenvoudig te verwerken en kan tot wel één jaar het hout beschermen zonder een afwerklaag. Koopmans Grondverf heeft een dekkende afwerklaag, is overschilderbaar na ca. 24 uur en heeft een matte glansgraad.

– Uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden
– Gemakkelijk verwerkbaar
– Hoge dekkracht
– Goed vullend
– Kan een jaar overstaan
– Vochtregulerend (ademend)

Toepassing

Koopmans Grondverf is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het kan gebruikt worden voor kaal hout, het overgronden van (voor)behandeldhout, metaal, kunststof en bestaand schilderwerk.

Tips voor het aanbrengen

Koopmans Grondverf kan worden aangebracht met een verfkwast en verfroller. Wij adviseren om een kwast te gebruiken.

Koopmans Grondverf

Koopmans Grondverf is een universele grondverf voor zowel binnen als buiten.
Fabrikant:
*
*
€9.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak & Behang

Welkom in de webshop van De Vos-Verf. U vindt bij ons een breed assortiment producten voor zowel de professional als de doe-het-zelver op het gebied van verf, behang, glasvlies, auto- en industrielakken, bootlakken en kunstschildermaterialen. Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op.