Productomschrijving

Een goede basis zorgt voor een mooier eindresultaat. Koopmans Grondverf Aqua is een sneldrogende, dekkende, en zeer matte grondverf voor binnen én buiten. De grondverf is te gebruiken op kaal hout, voor het overgronden van reeds geschilderd hout of op voorbehandeld metaal. Naast het voordeel dat de verf snel droog is, is deze ook geurarm. Koopmans Grondverf Aqua is zeer mat, heeft een hoge dekkracht en is overschilderbaar na ca. 12 uur.

  • Super mat
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Hoge dekkracht
  • Sneldrogend
  • Goed vullend
  • Vochtregulerend
  • Geurarm
  • Voor binnen én buiten
  • Biobased

Toepassing

Koopmans Grondverf Aqua is geschikt voor zowel binnen als buiten. De grondverf is toepasbaar op kaal hout, reeds geschilderd hout of op voorbehandeld metaal. Koopmans Grondverf Aqua kan worden aangebracht met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond schoon, droof, stof- en vetvrij is. Op nieuw hout kan direct een laag Koopmans Grondverf Aqua worden aangebracht. Breng op buitenhout minimaal 2 lagen aan. Schuur tussen beide lagen de ondergrond licht op met fijn schuurpapier of ScotchBrite. Verwijder op bestaand hout de eventuele oude verflagen en schuur het hout goed op met fijn schuurpapier of ScotchBrite. Werk vervolgens de hele ondergrond af met, bij voorkeur, een onverdunde laag Grondverf Aqua. Gebruik je Koopmans Grondverf Aqua voor metaal? Reinig de ondergrond dan goed en verwijder roest grondig. Ontroeste delen kun je primeren met een roestwerende primer. Vervolgens kun je het geheel overgronden met Koopmans Grondverf Aqua en afwerken met, bij voorkeur, een onverdunde laag Grondverf Aqua. Breng je meerdere lagen aan? Schuur dan tussen de lagen het oppervlak licht op met fijn schuurpapier of ScotchBrite.

Voor verdere tips of adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Koopmans Grondverf Aqua

Koopmans Grondverf Aqua is een sneldrogende, dekkende en waterverdunbare grondverf, geschikt voor binnen én buiten.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€12.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.