Productomschrijving

Als je de gipsplaten eerst voorbehandeld met de hecht- en fixeergrond, dan hef je de zuiging op. Nadat de fixeer is gedroogd, kun je hem eenvoudig afwerken met een muurverf. Je zult zien dat je dan geen last meer hebt van een bonte afwerking. Hij heft ook de zuiging op als je bijvoorbeeld Ytong blokken of een stenen muur wilt afwerken met een muurverf. 

  • Heft de zuiging van de ondergrond op
  • Impregnerende en fixerende werking
  • Hechtbrug tussen ondergrond en afwerking
  • Sneldrogend

Toepassing

Koopmans Hecht Fixeergrond kan worden teogepast op steenachtige ondergronden en plaatmaterialen. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten. Wij adviseren om het aan te brengen met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Vervolgens kun je de hecht- en fixeergrond aanbrengen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Koopmans Hecht Fixeergrond

Fixeergrond om de zuigende werking van de ondergrond op te heffen.
Fabrikant:
€50.70
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.