Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Hoogglans is een duurzame, hoogglanzende, kras- en stootvaste lakverf voor binnen en buiten. De lak is zeer geschikt voor het afwerken van behandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal of kunststof. Koopmans Hoogglans heeft een hoge dekkracht en een goede vloeiing. De lakverf is in iedere gewenste kleur te mengen, heeft een hoogglans glansgraad en is overschilderbaar na ca. 24 uur.

  • Uitstekende vloeiing
  • Weerbestendig
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Duurzame elasticiteit
  • Hoge dekkracht
  • Uitstekend glansbehoud
  • Goede kleurechtheid
  • Voor kozijnen, deuren en meubels

Toepassing

Koopmans Hoogglans is geschikt voor onder andere kozijnen, deuren en meubels. De lakverf kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Daarnaast is het te gebruiken voor vrijwel alle behandelde metaal oppervlakken.

Tips voor het gebruik

Koopmans Hoogglans kan worden aangebracht met een verfkwast of verfroller. Maak voordat je begint met verven het oppervlak goed schoon, droog en vetvrij. Nieuw hout dient eerst behandeld te worden met Koopmans Grondverf. Voor buitenschilderwerk zijn hier 2 lagen voor nodig. Heb je bestaand hout? Verwijder dan alle oude verflagen door het hout op te schuren. Kale plekjes kunnen worden gegrond met een grondverf. Wil je een metalen oppervlak verven? Zorg er dan ook voor dat de ondergrond goed schoon is en verwijder eventuele roest grondig. Breng altijd eerst een laag Koopmans Grondverf aan en daarna de Hoogglans lak. Roer voor gebruik de lak goed door. Voor verdere tips en adviezen, bel naar: 0521 - 513056.

Koopmans Hoogglans

Duurzame, hoogglanzende, kras- en stootvaste lakverf, geschikt voor zowel binnen als buiten. Te gebruiken voor vrijwel alle hout- en metaaloppervlakken.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Vanaf:
€14.27
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.