Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

De Koopmans Hout & Bielzenzwart is een lijnoliehoudende en impregnerend beschermingsproduct voor het afwerken/conserveren van vrijwel alle houtsoorten welke blijvend in contact komen met stenen tegels, beton, plantaarde of onder de grond toegepast worden. Door zijn beschermende eigenschappen is de hout en bielzenzwart zeer geschikt voor verschillende tuin objecten zoals houten bielzen, grondpalen van pergola’s, hekken, binnenzijde en buitenzijde van houten bloembakken of de funderingsbalken van een blokhut. Koopmans Hout & Bielzenzwart heeft een halfmatte glansgraad en is overschilderbaar na ca. 24 uur.

  • Impregnerend
  • Geschikt voor boven en onder de grond
  • Voor bielzen en balken
  • Ook voor over oude bitumenlagen

Toepassing

Koopmans Hout & Bielzenzwart kan worden toegepast op vrijwel alle houtsoorten, die blijvend in contact komen te staan met stenen tegels, beton, plantaarde of zelfs onder de grond. Voor het aanbrengen kun je een verfkwast of verfroller gebruiken. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond volledig schoon, droof, stof- en vetvrij is voordat je begint met het aanbrengen van Koopmans Hout & Bielzenzwart. Verwijder eventuele oude verflagen totdat er een blank, gaaf hout is verkregen. Breng vervolgens minimaal 2 lagen Hout & Bielzenzwart aan. Is de ondergrond al een keer behandeld met Hout & Bielzenzwart en nog in een goede staat? Dan is 1 nieuwe laag voldoende.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056.

Koopmans Hout & Bielzenzwart

Koopmans Hout & Bielzenzwart is een impregnerende olie voor het afwerken van vrijwel alle houtsoorten, die blijvend in contact komen met stenen tegels, beton, plantaarde of onder de grond.
Fabrikant:
*
€18.69
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.