Productomschrijving

Koopmans Houtrotreparatiemiddel is een zeer sterke chemicaliënbestendige 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het repareren, opvullen en verlijmen van aangetast hout, beton en metaal. Koopmans Houtrotreparatiemiddel is perfect voor het repareren van kozijnen die aangetast zijn door houtrot. Ook scheuren in een betonnen vloer van minimaal 0,5cm. vul je moeiteloos met Nylostop. Daarnaast is dit product ook zeer geschikt voor het opvullen van spijker- of schroefgaten.

  • Voor kleine en grote reparaties
  • Krimpt niet bij droging
  • Toepasbaar onder transparante verven

Toepassing

Koopmans Houtrotreparatiemiddel kan worden toegepast op hout, beton en metaal.

Tips voor het aanbrengen

Meng de beide componenten met elkaar tot er een homogene massa is ontstaan. Vervolgens kun je de massa aanbrengen met een plamuurmes in het te vullen gat of scheur. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Koopmans Houtrotreparatiemiddel

Zeer sterk reparatiemiddel voor hout, beton en metaal.
Fabrikant:
€44.19
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.