Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Met Koopmans Impra geef je schutting weer een nieuwe, frisse uitstraling. Het is een lijnoliehoudende, sterk impregnerende, transparante kleurbeits, die ideaal is voor de afwerking van zachte houtsoorten. Omdat Koopmans Impra sterk indringt in de ondergrond is het eenvoudig toe te passen op schuttingen, pergola's, ruwe rabatdelen en steigerhout. De Koopmans Impra is een dunne kleurbeits die je gemakkelijk aan kunt brengen, inw veel gevallen zelfs zonder het schuren van de ondergrond. 

  • Impregnerende kleurbeits
  • Zeer geschikt voor geïmpregneerd hout en steigerhout
  • Schuren is neit altijd noodzakelijk
  • Snel een mooi resultaat
  • Sterk impregnerend

Toepassing

Koopmans Impra is geschikt voor verschillende, zachte houtsoorten zoals vurenhout en grenenhout. Het is toe te passen op onbehandeld (nieuw) hout, geïmpregneerd tuinhout, verouderde tuinbeits lagen en (ongeschuurd) verweerd hout. Het is makkelijk te vewerken met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig droog is en er geen vuil en algen op het hout zitten. Roer vervolgens de Impra goed door, voor een gelijkmatige kleur. Nieuw hout moet met minimaal 2 lagen Impra worden afgewerkt. Voor bestaand hout dienen alle oude beitslagen volledig verwijderd te worden, totdat er een blank hout is verkregen. Vervolgens kun je dit op dezelfde manier behandelen als nieuw hout. 
Voor verdere tips en adviezen kunt u bellen naar: 0521 - 513056

Koopmans Impra

Koopmans Impra is een sterk impregnerende, transparante kleurbeits voor de afwerking en bescherming van zachte houtsoorten.
Fabrikant:
2,5 Liter
*
Vanaf:
€42.41
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.