Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Heeft jouw tuinhuisje of schutten wat bescherming of een opknapbeurt nodig? Gebruik dan Koopmans Impregneerolie UV. Dit is een oliehoudende, blanke en UV-bestendige impregneer op basis van lijnolie. Het kan gebruikt worden om het hout te beschermen of op te knappen. Koopmans Impregneerolie UV is geschikt voor onbehandeld hout, geïmpregneerd tuinhout en (ruw) verweerd hout. De lak heeft een blanke afwerking en is overschilderbaar na ca. 24 uur.

  • Sterk impregnerend
  • Geschikt voor al het tuinhout
  • Ideaal voor het verzadigen van kopshout
  • Ook te gebruiken op geïmpregneerd hout

Toepassing

Koopmans Impregneerolie UV is geschikt voor zowel nieuw als bestaand tuinhout. Het kan ook gebruikt worden voor reeds geïmpregneerd hout. Je kunt de olie aanbrengen met een verfkwast of een verfroller. Impregneer Olie UV kan worden toegapst als primer, impregneer en als blanke afwerking.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond helemaal schoon is en vrij is van alg- en schimmelsporen. Verwijder oude beitslagen totdat er een gaaf, blank hout is verkregen. Roer de olie goed door voordat je het aanbrengt. Vervolgens kun je het primeren met 1 of 2 lagen Impregneerolie UV. Gebruik je Impregneerolie UV als blanke afwerking? Breng dan tenminste 4 lagen verzadigend aan. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Koopmans Impregneerolie Uv

Koopmans Impregneerolie UV is een oliehoudende, blanke en UV bestendige impregneerolie om hout te beschermen en op te knappen.
Fabrikant:
2,5 Liter
Vanaf:
€43.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.