Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Heb je last van waterkringen, nicotinevlekken of roetvlekken op de muur of op het plafond? Gebruik dan Koopmans Isotex. Dit is een isolerende plafond- en muurverf, welke zeer geschikt is voor het overschilderen van dit soort vlekken. Deze kunnen er met normale muurverf nog wel eens doorheen komen, maar door de isolerende werking van Isotex gebeurt dat niet. De muurverf heeft een matte glansgraad en is overschilderbaar na ca. 24 uur. 

  • Tegen roet- en nicotinevlekken
  • Tegen waterkringen
  • Isoleert vlekken
  • Watergedragen
  • Zeer goede hechting op verschillende ondergronden
  • Makkelijk te verwerken

Toepassing

Koopmans Isotex is een matte muurverf voor binnen. Het kan aangebracht worden op verschillende steenachtige ondergronden, zoals muren en plafonds. De verf is te verwerken met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Voordat je begint met verven, dient de ondergrond schoon, droog, vet- en stofvrij te zijn. Controleer of de ondergrond een zuigende werking heeft. Dit kun je doen door wat water op de ondegrond te spuiten. Wordt het water meteen opgenomen en wordt de ondergrond wat donkerder? Breng dan eerst een voorstrijk aan, voordat je Koopmans Isotex aanbrengt.

Vervolgens kan de Isotex met een verfkwast of verfroller aangebracht worden. Voor grote oppervlaktes adviseren wij om een verfroller te gebruiken. Als de kringen er na de eerste laag nog doorheen komen, dan kun je nog een tweede- of derde laag aanbrengen. Laat de muur of het plafond ca. 24 uur drogen, voordat er een volgende laag wordt aangebracht.

Voor meer tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056.

Koopmans Isotex

Koopmans Isotex is een isolerende plafond- en muurverf voor het overschilderen van vlekken zoals roet, nicotine en waterkringen.
Fabrikant:
*
Vanaf:
€78.98
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.