Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Krijtverf is een matte,  goed dekkende krijtverf die je interieur een prachtige, poedermatte uitstraling geeft. Deze krijtverf is echt uniek, omdat het zowel op muren als op meubels en accessoires toegepast kan worden. Door krijtverf te gebruiken wordt een bijzonder warm en authentiek effect gecreëerd. Het kan toegepast worden op meubels, muren en accesoires. In een handomdraai creëer je de White wash look, Brocante look of het doorschuureffect. Deze krijtverf is door het poederachtige matte eindresultaat perfect voor verschillende interieurstijlen zoals klassiek, strak, industrieel of bohemian.

  • Dekkend poedermat
  • Brocante, whitewash en doorschuureffect
  • Waterverdunbaar
  • Goed reinigbaar
  • Egaal mat
  • Makkelijk van effecten te voorzien
  • Kleurvast

Toepassing

Koopmans Krijtverf kan worden toegepast op muren, meubels en accesoires. Gebruik voor het aanbrengen een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Behandel kaal hout eerst met een grondverf en werk deze vervolgens af met Koopmans Krijtverf in de gewenste kleur en het gewenste effect. Schuur van reeds geschilderd hout de loszittende verflagen weg en schuur de ondergrond lichtjes op. Het kale hout moet ook dan eerst worden behandeld met een grondverf. Werk het vervolgens af met Koopmans Krijtverf. 

White Wash effect

Voor het white wash effect dien je Koopmans Krijtverf iets te verdunnen. Zorg ervoor dat de verf niet helemaal dekkend is en laat de ondergrond er nog een beetje doorheen schijnen.

Doorschuur effect

Voor het doorschuur effect maak je gebruik van verschillende kleuren verf over elkaar heen. Schuur vervolgens de bovenste laag weer op totdat de kleur die eronder zit zichtbaar wordt.

Brocante effect

Voor een brocante effect breng je meerdere lagen Koopmans Krijtverf aan. Gebruik dikkere kwaststrepen voor een extra oude look. Na het doorschuren met staalwol komen die kwaststrepen en de ondergrond kleur extra goed tot zijn recht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Koopmans Krijtverf

Koopmans Krijtverf is een matte, goed dekkende krijtverf die je interieur een prachtige, poedermatte uitstraling geeft.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Vanaf:
€29.87
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.