Productomschrijving

De Koopmans Loodvrije Menie is een roestwerende grondverf/primer voor alle voorkomende staalconstructies of voor hout dat in aanraking komt met beton of metselwerk. Hij is zowel binnen als buiten te gebruiken en is op terpentine basis. Het heeft een matte glansgraad en is overschilderbaar na ca. 24 uur.

  • Uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden
  • Uitstekende corrosiewerende eigenschappen
  • Goede vulling
  • Goede kantendekking
  • Hoge dekkracht
  • Sneldrogend
  • Lood- en chromaatvrije pigmentering

Toepassing

Koopmans Loodvrije Menie is te gebruiken voor alle voorkomende staalconstructies. Ook is de grondverf te gebruiken voor hout dat in aanraking komt met beton of metselwerk. 

Tips voor het aanbrengen

Koopmans Loodvrije Menie is aan te brengen met verfkwast of verfroller. De verf is overschilderbaar na ca. 24 uur. Voor verdere tips en adviezen over dit product kunt u bellen naar: 0521 - 513056.

Koopmans Loodvrije Menieverf

Sneldrogende grondverf/ primer voor alle voorkomende staalconstructies. Te gebruiken voor binnen en buiten.
Fabrikant:
*
€12.58
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.