Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Mat Aqua is een watergedragen lak die prima zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze lak bevat hernieuwbare grondstoffen (biobased), waardeer de lak een duurzamer en milieuvriendelijker alternatief is voor tradionele lakverven. Dit komt omdat hij waterverdubaar is. De lak dekt erg goed en heeft een mooie bolle glans. De verf vloeit goed na het aanbrengen met de kwast of roller. De lak is zowel binnen als buiten te gebruiken en is ook nog eens huidvetbestendig. Hierdoor blijft de verflaag langer mooi. De Mat Aqua is verkrijgbaar in nagenoeg iedere dekkende kleur die op de kleurmengmachine maakbaar is. Koopmans Mat Aqua heeft een matte glansgraad en is overschilderbaar na ca. 12 uur.

  • Mooie, strakke dekking
  • Sneldrogend
  • Biobased, waardoor het beter is voor het milieu
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Zeer goede vloeiing
  • Zeer goede dekking
  • Huidvetbestendig

Toepassing

Koopmans Mat Aqua is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is toepasbaar op houten ramen, deuren, kozijnen, meubels, nieuw- of reeds geschilderd hout en voorbehandeld metaal. De lakverf kan worden aangebracht met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Nieuw hout dient eerst behandeld te worden met een grondverf. Op nieuw buitenhout moeten minimaal 2 lagen grondverf worden aangebracht. Vervolgens kun je dit afschilderen met Koopmans Mat Aqua. Schuur het oppervlak tussen de lagen licht op met fijn schuurpapier of ScotchBrite. Verwijder op bestaand hout eventuele oude verflagen door deze weg te schuren. Behandel kale plekken met grondverf. Is de verf nog in goede staat en wil je deze erop laten zitten? Schuur het dan lichtjes op met fijn schuurpapier of ScotchBrite. Vervolgens kun je het aflakken met Koopmans Mat Aqua. Is de ondergrond van metaal? Reinig de ondergrond dan goed en verwijder alle roest. Ontroeste delen moeten eerst geprimed worden. Vervolgens kun je het metaal aflakken met en onverdunde laag Koopmans Mat Aqua.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056.

Koopmans Mat Aqua

Koopmans Mat Aqua is een watergedragen lak die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Vanaf:
€18.19
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.