Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Nylostop Houtrotreparatie is een zeer sterke, chemicaliënbestendige, 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het repareren van aangetast hout, beton en metaal. Nylostop Houtrotreparatie is perfect voor het repareren van kozijnen die aangetast zijn door houtrot. Ook scheuren in een betonnen vloer van minimaal 0,5cm. vul je moeiteloos met Nylostop. Daarnaast is dit product ook zeer geschikt voor het opvullen van spijker- of schroefgaten.

  • Houtrot reparatiemiddel
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Krimpvrij
  • Ook te gebruiken voor beton en metaal
  • Watervast
  • Hard elastisch
  • Bestand tegen vele chemicaliën
  • Krimpt niet bij de uitharding

Toepassing

Koopmans Nylostop Houtrotreparatie kan worden toegepast op hout, beton en metaal. Het is ook te gebruiken voor het opvullen van spijker- of schroefgaten. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. 

Tips voor het aanbrengen

Verwijder het aangetaste hout tot de gezonde basis en vul zonder luchtinsluitingen het te repareren  deel weer op.

Je kan ook een nieuw stuk hout in het profiel van het kozijn er moeiteloos in lijmen met Nylostop. Zorg er dan wel voor dat het nieuw te plaatsen stuk kozijn zeer ruim in het bestaande kozijn past bijvoorbeeld met minimaal 0,5 centimeter tussenruimte. Deze ruimte vul je moeiteloos met Nylostop en je hebt een ijzersterke verbinding die je ook gelijk na uitharding vlak kunt afwerken met bijvoorbeeld een plamuurmes.

Bij staande grote reparaties kun je het beste een plankje met een boterhamzakje tegen de reparatieplek aan drukken zodat de Nylostop niet kan uitzakken en na droging verwijder je moeiteloos het plankje met het boterhamzakje. Ook lukt dit uitstekend met een plaatje perspex.

Ook scheuren in een betonnen vloer van minimaal 0.5 centimeter vul je moeiteloos met Nylostop.

Waar je met lijm erg nauwkeurig een nieuw stuk hout in moet lijmen kan je met Nylostop grote spleten en gaten moeiteloos in één keer opvullen en vlak afstrijken, en na droging opschuren.

Kleine scheurtjes in vensterbanken kun je het beste met een beitel of driehoek schraper groter (diepe V groef) maken en vullen met Nylostop.

Spijkergaten en schroefgaten, minimaal 0,5 centimeter diep vul je in één keer strak op.

Koopmans Nylostop Houtrotreparatie is ook, op van hechthout (uitgewerkt hout) gemaakte schepen, onder de waterlijn toepasbaar.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Koopmans Nylostop

Koopmans Nylostop Houtrotreparatie is een zeer sterk reparatiemiddel voor het repareren van aangetast hout, beton en metaal.
Fabrikant:
*
Vanaf:
€24.84
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.