Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans Parketlak PU is een supersterke, sneldrogende, kras- en slijtvaste parketlak voor binnen. Het kan gebruikt worden op (hard)houten vloeren, maar is ook zeer geschikt voor deuren, trappen, meubels, plinten, tafelbladen en andere betimmeringen. De Parketlak PU kan worden gebruikt in ruimtes die veel worden gebruikt, omdat hij zonder moeite zware belasting aan kan. Door de stof polyurethaan biedt de Parketlak PU een langdurige bescherming tegen krassen en beschadigingen. De lak is sneldrogend, uitstekend schoon te maken, heeft een hoogglans glansgraad en is overschilderbaar na ca. 24 uur.

  • Verhoogde slijtvastheid
  • Goede vloeiing
  • Goede elasticiteit
  • Sneldrogend
  • Goed reinigbaar oppervlak
  • Sterke mechanische eigenschappen (verhoogde kras-, stoot en slagvastheid)

Toepassing

Koopmans Parketlak PU is toe te passen op hardhouten vloeren, deuren, trappen, houten meubels, plinten, tafelbladen en andere betimmeringen voor binnen. Het kan gebruikt worden in ruimtes die zeer intensief worden gebruikt. Breng Koopmans Parketlak aan met een verfkwast of verfroller.

Tipes voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele oude laklagen totdat er een gaaf blank hout is verkregen. Schuur dit vervolgens licht op met fijn schuurpapier of ScotchBrite. Vervolgens kun je de ondergrond voorlakken met Parketlak PU en daarna kun je het hiermee aflakken. 

Door het volledig verwijderen van oude laklagen, wordt het mooiste resultaat bereikt. Restanten van oude laklagen zullen, door het kleurverschil met het kaal gemaakte hout, altijd zichtbaar blijven. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Koopmans Parketlak Pu Blank Hoogglans

Koopmans Parketlak PU is een kras- en slijtvaste parketlak voor binnen. Hij is geschikt voor (hard)houten vloeren, maar kan ook zeker gebruikt worden voor trappen, meubels, plinten, tafelbladen en andere betimmeringen.
Fabrikant:
*
€12.09
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.