Productomschrijving

Koopmans Perkoleum Hoogglans Dekkend is een plosmiddelarme, dekkende verfbeits voor de afwerking van vrijwel alle houtsoorten. Het is buiten toepasbaar als éénpot-systeem op houtrijke objecten zoals houten topgevels, dakoverstekken, stallen en caravans. Tevens is het toepasbaar op steenachtige ondergronden als traditionele muurolie.

  • Vochtregulerend en waterafstotend
  • Goed impregnerend
  • Minder milieubelastend – 30% VOS reductie
  • Hoogglans met lang glansbehoud
  • O.b.v. lijnolie en alkydhars

Toepassing

Koopmans Perkoleum Hoogglans Dekkend kan worden toegepast op verschillende houten objecten, zoals: houten topgevels, dakoverstekken, stallen en stacaravans.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Schuur bestaand hout eerst goed op. Eventuele kale plekken en nieuw hout behandelen met een impregneerolie. Vervolgens kan de Perkoleum worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Koopmans Perkoleum Hoogglans Dekkend

Een duurzaam elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende hoogglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie voor gevel- en tuinhout buiten.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€0.00
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.