Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Koopmans P.K. Cleaner is een krachtig reiniginsmiddel en onvetter. Het is te gebruiken om de ondergronden die je wilt schilderen te reinigen. Het verwijdert de meest uiteenlopende verontreinigingen. De P.K. Cleaner is het ideale reinigingsmiddel voor het schoonmaken van binnen én buiten schilderwerk, zoals: vloeren in huis, keukens, deuren, etc. Het kan ook toegepast wordn in de bouw- industrie- verpleeg- voedings- en gezondheidssector.

  • Krachtig reinigingsmiddel
  • Waterafspoelbaar
  • Schuimarm
  • Biologissch afbreekbaar
  • Aangename geur
  • Snel en grondig reinigend
  • Toevoeging van lauw warm water (<40°C) versnelt de werking

Toepassing

Koopmans P.K. Cleaner is een universeel toepasbaar reinigingsmiddel voor verschillende nog te schilderen oppvervlakken, zoals: betonvloeren, oude vloercoatings, staalconstructies, tegels, deuren, kozijnen, enz. Het verwijdert onder andere vet, olie, zeep en wasresten. 

Tips voor het aanbrengen

Koopmans P.K. Cleaner kan verdunt en onverdunt worden toegepast. Voor het reinigen van vloeren, voeg 1 deel P.K. Cleaner toe aan 5 à 10 delen lauw warm water. Als schilderwerk reiniger kun je 1 deel P.K. Cleaner toevoegen aan 15-20 delen lauwwarm water.

De P.K. Cleaner kan ook direct op het oppverlak worden aangebracht. Laat het dan even inwerken (niet laten opdrogen!) en spoel het vervolgens af met water. 

Voor verdere tips of adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Koopmans Pk Cleaner

Koopmans P.K. Cleaner is een reinigingsmiddel voor het schoonmaken van binnen en buiten schilderwerk zoals vloeren in huis, keukens en deuren.
Fabrikant:
*
€15.58
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.