Productomschrijving

Koopmans Snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Hij is ideaal te gebruiken voor het gronden van kaal hout, of voor het overgronden van (voor)behandeld hout, metaal, kunststof en bestaand schilderwerk. Koopmans Snelgrond heeft een matte glansgraad, heeft een dekkende afwerking en is overschilderbaar na ca. 2 uur.

  • Uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden
  • Super sneldrogend
  • Er kunnen meerdere lagen op één dag worden aangebracht
  • Goede vulling
  • Goede kantendekking
  • Hoge dekkracht

Toepassing

Koopmans Snelgrond kan worden gebruikt voor het gronden van kaal hout, het overgronden van (voor)behandeld hout, metaal, kunststof en bestaand schilderwerk. 

Tips voor het aanbrengen

De Koopmans Snelgrond kan worden verwerkt met een verfkwast of een verfroller. Voor extra tips en adviezen over het aanbrengen van dit product, bel naar: 0521 513056.

Koopmans Snelgrond

Zeer sneldrogende grondverf voor zowel binnen als buiten.
Fabrikant:
*
*
€30.69
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak & Behang

Welkom in de webshop van De Vos-Verf. U vindt bij ons een breed assortiment producten voor zowel de professional als de doe-het-zelver op het gebied van verf, behang, glasvlies, auto- en industrielakken, bootlakken en kunstschildermaterialen. Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op.