Productomschrijving

Koopmans Vloerlak PU is een kras- en slijtvaste vloerlak op basis van terpentine voor binnen. De vloerlak is ideaalvoor ruimtes waar veel wordt gelopen, omdat de lak zonder moeite zware belasting aan kan. Koopmans Vloerlak PU is geschikt voor (hard)houten vloeren, maar ook uitermate geschikt voor trappen, meubels, plinten, tafelbladen en andere houten betimmeringen. Door de polyurethaan toevoeging, biedt de vloerlak een langdurige bescherming tegen krassen en beschadigingen. Daarbij droogt Koopmans Vloerlak PU snel en is hij uitstekend schoon te maken. De lak heeft een zijdeglans glansgraad en is overschilderbaar na ca. 24 uur.

  • Verhoogde kras- en slijtvastheid
  • Goede vloeiing
  • Perfecte dekking
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Lekker snel droog
  • Uitstekend schoon te maken– Hoge dekkracht

Toepassing

Koopmans Vloerlak PU is een lak voor binnen. Het is toe te passen op (hard)houten vloeren, trappen, meubels, plinten, tafelbladen en andere houten betimmeringen.

Tips voor het aanbrengen

Voordat je begint dient de ondergrond schoon en vetvrij te zijn. Voor nieuw hout dient u de onderlaag eerst te primeren met een laag grondverf. Vervolgens kan het licht opgeschuurd worden met fijn scuurpapier of ScotchBrite. Dan kunt u de ondergrond voorlakken en aflakken met Vloerlak PU. Voor bestaand hout dient u eerst alle oude verflagen volledig te verwijderen, totdat er een gaaf, blank hout is verkregen. Vervolgens kunt u dezelfde stappen uitvoeren als bij het nieuwe hout. De Vloerlak PU is aan te brengen met een verfkwast en verfroller.

Koopmans Vloerlak Pu Zijdeglans

Koopmans Vloerlak PU is een kras- en slijtvaste vloerlak op terpentinebasis voor binnen.
Fabrikant:
*
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€35.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.