Productomschrijving

Strepen trekken op de parkeerplaats of hardnekkige vlekken op het plafond door roet- en vochtkringen? Gebruik dan Koopmans Wegenverf. Dit is een zeer sneldrogende verf op basis van acrylaat - copolymeer. Dit zorgt ervoor dat de verf niet snel slijt en dat deze elastisch blijft. Het kan toegepast worden als wegmarkering en als isolatie van roet- en vochtkringen in plafonds en muren. Koopmans Wegenverf is te gebruiken voor zowel binnen als buiten. Het heeft een matte glansgraad en is overschilderbaar na ca. 1 uur.

  • Sneldrogend
  • Isolerend
  • Goede dekkracht
  • Uitstekende hechting
  • Kan met glasparels ingestrooid worden voor reflectie.

Toepassing

Koopmans Wegenverf is voor zowel binnen als buiten te gebruiken. De verf is geschikt voor verschillende ondergronden, waaronder beton, bitumen, asfalt en steen.

Tips voor het aanbrengen

Koopmans Wegenverf kan worden aangebracht met een verfkwast of verfroller. Na ca. 1 uur is de verf overschilderbaar voor een tweede laag. Voor verder advies of tips over dit product, kunt u bellen naar: 0521 - 513056

Koopmans Wegenverf

Sneldrogende matte verf voor wegmarkeringen. Te gebruiken op beton, bitumen, asfalt en steen
Fabrikant:
*
*
€13.79
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.