Productomschrijving

Koopmans Zwarte Teer is een beschermingsproduct op basis van teervrije bitumen. Het wordt onder andere gebruikt voor het snel en eenvoudig afwerken van staal, beton of baksteen wat blijvend in contact komt met grond of water. Denk hierbij aan betonnen of stenen funderingen, de binnenzijde van een vijverbak of drinkbak en andere objecten buiten. Koopmans Zwarte Teer heeft een zijdeglans glansgraad en is overschilderbaar na ca. 4 uur.

  • Rechtstreeks te gebruiken op beton, steen of metaal
  • Snel drogend
  • Omgevingsvriendelijk

Toepasssing

Koopmans Zwarte Teer kan op verschillende ondergronden worden toepassen, zoals: staal, beton of baksteen wat blijvend met grond of water in contact komt. Het is het makkelijkst aan te brengen met een (blok) kwast of bokkepoot. Zwarte Teer is niet UV-bestendig, dus het is niet geschikt voor ondergronden die in direct zonlicht staan.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Nieuw staal, beton of steen kan worden afgewerkt met 2 lagen Zwarte Teer. Bestaand staal, beton of steen kan worden schoongemaakt en hierna kun je het afwerken met 1 of 2 lagen Zwarte Teer. 

Voor verdere tips of adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056.

Koopmans Zwarte Teer

Koopmans Zwarte Teer is een bescherming product voor het afwerken van staal, beton of baksteen.
Fabrikant:
*
€12.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.