Productomschrijving

Motip Camouflage lak is een hoogwaardige lak is een zeer goed dekkende lak, geschikt voor verschillende ondergronden. De lak kan worden toegepast op o.a. hout, metaal, aluminium, glas, steen, textiel en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoge dek- en vulkracht, een duurzame kleur en een duurzame glans. Daarnaast heeft de Camouflagelak ook een goede corrosiewering en een uitstekende hechting.

  • Hoge dekkracht
  • Hoge vulkracht
  • Geschikt voor verschillende ondergronden
  • Goede corrosiewering
  • Uitstekende hechting

Toepassing

Motip Camouflagelak kan worden toegepast op o.a. hout, metaal, aluminium, glas, steen, textiel en diverse soorten kunststof. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder losse, oude lak en roest en schuur het oppervlak. Laat de spuitbus op kamertemperatuur komen en schud deze voor gebruik 2 minuten. Spuit altijd eerst een proefmonster voordat je de lak op het beoogde oppervlak aanbrengt. Vervolgens kan je het in verschillende dunne lagen op het oppervlak spuiten. Houd hierbij 25-30 cm afstand. Schud de spuitbus opnieuw voordat je een nieuwe laag aanbrengt. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de vochtigheid van de lucht en de dikte van de aangebrachte lak.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Camouflagelak

Fabrikant:
*
€15.83
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.