Productomschrijving

Motip Deco Effect Fluor is een sneldrogende, fluorescerende lak die geschikt is voor diverse ondergronden. Het kan worden toegepast op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een zeer goede dekking en heeft een mooie fluorescerende kleur.

  • Uitstekende dekking
  • Sneldrogend
  • Fluorescerend

Toepassing

Motip Deco Effect Fluor kan worden toegepast op ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Breng eerst nog een witte primer aan, voor een nog mooier resultaat. Laat de spuitbus op kamertemperatuur komen en schud de spuitbus goed voor gebruik. Vervolgens kun je de lak op het beoogde oppervlak aanbrengen in meerdere, dunne lagen. Breng als laatste nog een blanke lak aan, voor een nog betere UV-bestendigheid.

Voor verdere tips en adviezne over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Deco Effect Fluor

Sneldrogende fluorescerende lak, geschikt voor verschillende ondergronden.
Fabrikant:
*
€17.04
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.