Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Motip Fluorspray is een decoratieve, fluorescerende acryllak voor behandelde en onbehandelde oppervlakken, zoals hout, metaal, aluminium, steen en verschillende soorten kunststof. Breng voor het beste resultaat eerst een basislaag witte primer aan.

  • Sneldrogend
  • Fluorescerend
  • Uitstekende hechting

Toepassing

Motip Fluorspray kan worden toegepast op diverse oppervlakken, zoals: hout, metaal, aluminium, steen en verschillende soorten kunststof.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder losse, oude lak en roest en schuur het oppervlak. Breng een laag primer aan voordat de Fluorspray wordt aangebracht. Laatde spuitbus op kamertemperatuur komen en schud deze voor gebruik 2 minuten. Spuit altijd eerst een proefmonster voordat je de lak op het beoogde oppervlak aanbrengt. Vervolgens kan je het in verschillende dunne lagen op het oppervlak spuiten. Houd hierbij 25-30 cm afstand. Schud de spuitbus opnieuw voordat je een nieuwe laag aanbrengt. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de vochtigheid van de lucht en de dikte van de aangebrachte lak.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Fluorspray

Decoratieve, fluorescerende acryllak voor diverse oppervlakken.
Fabrikant:
*
€21.07
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.