Productomschrijving

Motip Hamerslag is een sneldrogende lak met gehamerd effect voor behandelde en onbehandelde oppervlakken, waaronder hout, metaal, aluminium, glas en kunststof. De lak biedt een goede dekking, is schokbestendig en bestand tegen krassen, benzine, chemicaliën, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden.

  • Sneldrogend
  • Goede dekking
  • Krasvrij en schokbestendig
  • Bestand tegen benzine, chemicaliën, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden

Toepassing

Motip Hamerslag kan worden teogepast op behandelde en onbehandelde oppervlakken, zoals: hout, metaal, aluminium, glas en kunststof.

Tips voor  het aanbrengen

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder losse, oude lak en roest en schuur het oppervlak. Breng een geschikte primer aan en schuur deze lichtjes op na het drogen. Laat de spuitbus op kamertemperatuur komen en schud deze voor gebruik 2 minuten. Spuit altijd eerst een proefmonster voordat je het product op het beoogde oppervlak aanbrengt. Breng een dunne, eerste laag aan en breng na enkele minuten een afwerkingslaag aan. Schud de spuitbus opnieuw voordat je een tweede laag aanbrengt.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Hamerslag

Sneldrogende lak met gehamerd effect voor behandelde en onbehandelde oppervlakken
Fabrikant:
*
€21.07
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak & Behang

Welkom in de webshop van De Vos-Verf. U vindt bij ons een breed assortiment producten voor zowel de professional als de doe-het-zelver op het gebied van verf, behang, glasvlies, auto- en industrielakken, bootlakken en kunstschildermaterialen. Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op.