Productomschrijving

Met Motip Hittebestendige Lak kun je oppervlakken lakken die worden blootgesteld aan zeer hoge temperaturen, zoals de uitlat van een auto. De Hittebestendige lak is ook bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.

  • Hittebestendig
  • Uitstekende hechting
  • Bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden

Toepassing

De lak kan worden toegepast op oppervlakken die worden blootgesteld aan zeer hoge temperaturen.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder losse, oude lak en roest en schuur het oppervlak. Je hoeft geen primer aan te brengen. Schud de spuitbus voor gebruik 2 minuten en spuit een monster. Afstand tot het te behandelen oppervlak ongeveer 25 tot 30 centimeter. Breng de hittebestendige lak aan in verschillende dunne lagen. Schud de spuitbus opnieuw voordat u de volgende laag aanbrengt. Laat een uur drogen bij kamertemperatuur. Verwarm vervolgens 30 tot 60 minuten (200°C) om de laklaag te verharden. Er ontstaat rook tijdens het verhardingsproces van de lak. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de vochtigheid van de lucht en de dikte van de aangebrachte lak.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Motip Hittebestendig

Lak om oppervlaktes te lakken die worden blootgesteld aan zeer hoge temperaturen.
Fabrikant:
*
€21.07
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.